Welkom bij Festival Futura!

A5-flyer-dubbelzijdig

Datum | 11 oktober 2022

Hèt festival waarin we de inwoners van de gemeente Vught op een leuke, gezellige en feestelijke wijze inspireren om duurzamer, energiebewuster en groener te wonen en te leven. 
Het festival wordt om 12 uur geopend met medewerking van wethouder Toine van de Ven.

Wat is Festival Futura?
Festival Futura is in de eerste plaats een gezellige markt met een duurzame touch. Je vindt er vermaak & inspiratie! De Speeldoos in Vught wordt 30 oktober omgetoverd tot een duurzame markt. Artiesten, duurzame ondernemers en organisaties uit de regio bieden een doorlopend, energiebesparend programma. Onze modellen laten met de tweedehands modeshow zien dat je er ook voor weinig geld leuk kunt uitzien. Bezoekers van jong tot oud worden vermaakt en verrast in de foyer, de theaterzaal, maar ook buiten rond de Speeldoos. Dit alles in het thema GROEN VERDIENEN.

Wat is er te zien en te doen op het Festival?
Festival Futura brengt lokaal mensen bij elkaar, op het gebied van:

ENERGIEBESPARING
Krijg energieadvies, advies over warmtepompen en tips over je huis isoleren en infraroodpanelen, zodat je je energierekening flink omlaag kunt brengen (VET-Vught, coopHOT, Isabellagroep, Energieloket Vught, Grootouders voor Klimaat, Puur Klimaat Comfort, Energie Collectief Vught, Alfazon en Darel Education)

LEKKER ETEN
Lekker eten zonder het milieu te belasten (Vergeten Fruit, De Vergeten Appel, Herenboeren Wilhelminapark, Duinboeren/Brabants Duingoed, De Scheve Schup en Wijnwinkel)

GROENE LIFESTYLE
Alternatieve producten die net zo goed zijn, maar niet slecht voor het milieu (Ha-Ra schoonmaakconcept, Bien Connue, Wereldwinkel Vught en KANT)

RECYCLING
Niet weggooien, maar hergebruiken! (De Kringloopwinkel Vincentius Vught, Zero Waste atelier en Houtgroep ARKL)

GROENE LEEFOMGEVING
Duurzame en groene projecten en mobiliteit goed voor ons èn het milieu (Vermeer Duurzame Diensten, KANT, Vughts Museum, BOR afvalstoffendienst, Onze Auto en Autobedrijf Verhulst).

(Wijzigingen onder voorbehoud)