Samen slim rijden

Samen Slim Rijden Vught is opgestart door een samenwerking van 2 lokale sterke partners: VET Vught en Van den Udenhout. Deze partners worden ondersteund door de Gemeente Vught en OnzeAuto. Met dit initiatief wordt elektrisch autodelen in Vught lekker makkelijk en worden meerdere doelen bereikt: energiebesparing, CO2 en fijnstof reductie en een beter gebruik van de openbare ruimte.

Hoe werkt het?

De  nieuwe Volkswagens ID3 staan op een vaste standplaats. Rondom een auto bij zo’n standplaats vormen we een groep van gebruikers; je buren of mensen uit de buurt. Samen delen jullie de auto. Als jij er in rijdt, voelt het als “jouw” auto en niet de auto van een organisatie. Daarom hebben de auto’s ook geen opdruk, geen reclame.

Je sluit de gebruikersovereenkomst af voor een periode van minimaal 3 maanden; daarna kun je deze maandelijks opzeggen. Je kiest bij het aangaan van de overeenkomst voor een abonnement. Er zijn 3 abonnementen mogelijk, kies het abonnement dat bij je past. Mocht tijdens je gebruik blijken dat een ander abonnement beter bij je past dan kunnen we 1 maal per jaar je abonnement aanpassen. Je kunt op elk moment van de maand beginnen! Al zin om in te stappen en mee te doen met het moderne schone rijden?

Hoe kan ik me aanmelden?

Via de website www.onzeauto.com/samenslimrijden/vught kan je je aanmelden. Vervolgens neemt Onze Auto contact met je op. Een demonstratie en proefrit hoort er bij en uitleg van de app om te reserveren, openen en afsluiten. Wil je deelnemen, dan onderteken je de gebruikersovereenkomst waarin alles nog eens op papier staat. Heldere teksten, geen kleine lettertjes en een goede verzekering.

Natuurlijk kun je rekenen op beschikbaarheid, verzekering, goede prijs en vooral comfortabel en duurzaam rijden. De app van OnzeAuto maakte het reserveren en delen erg handig. Een unieke kans om mee te doen met elektrisch autodelen in Vught!

Website: www.onzeauto.com/samenslimrijden/vught

Terug naar projecten