Onze lokale partners

brabant woont slim

Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim is het digitale energieloket voor de inwoners van 14 gemeenten in Noordoost Brabant. Iedereen kan hier terecht met al zijn of haar vragen over het verduurzamen van hun woning. Brabant Woont Slim is onafhankelijk en biedt op een laagdrempelige manier advies, hulp en begeleiding aan. Hiermee wijst Brabant Woont Slim de weg naar comfortabeler, voordeliger en groener wonen.

De missie is om gezamenlijk een gedragsverandering op gang te brengen en hierdoor zoveel mogelijk woningen te verduurzamen. Hiermee leveren de inwoners van Noordoost Brabant een belangrijke bijdrage aan het behalen van de klimaatdoelstellingen en het terugdringen van de opwarming van de aarde.

Bekijk hier meer info:  https://brabantwoontslim.nl/

LOGO-energieloket

Energieloket

Het energieloket introduceert innovatieve energieoplossingen voor bedrijven. Duurzame energie, autonoom opgewekt door eigen installaties. De juiste keuze voor de beste duurzame oplossing, dát is waar wij beheerders en eigenaren van bedrijfspanden in begeleiden. Onafhankelijk onderzoek, advies en realisatie met respect voor mens, milieu en uw organisatie!

Persoonlijk en ervaren
Als twee ondernemers hebben wij, Peter van den Heuvel en Norbert van Wijk, de krachten gebundeld. Eén aanspreekpunt, twee gezichten, een regio vol contacten. Dát is de kracht van Energieloket de Meierij.
Energieloket de Meierij heeft inmiddels meerdere projecten succesvol begeleid.

Heb je vragen of wil je een advies? Norbert & Peter maken graag tijd.
Klik hier voor meer info: https://energieloketdemeierij.nl/

Logo HOT

HOT

HOT heeft de ambitie om jou te helpen bij de verduurzaming van je woning en de omgeving van de dorpen Helvoirt, Haaren, Esch en Biezenmortel groener, duurzamer en mooier te maken. Iedereen die ons daarbij wil helpen is van harte welkom. Want we hebben haast!

Klik hier voor meer info: www.coophot.nl

logo-header-vught

Kant

Samen maken we Vught, Helvoirt en Cromvoirt klimaatbestendig.

Vergroen je tuin! Door de tuinen, balkons en daken van alle inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt te vergroenen zorgen we voor koele, biodiverse en regenbestendige dorpen. Een groene tuin of een groen dak buffert het regenwater, warmt minder op en geeft plek aan vogels, bijen en vlinders. Het is niet alleen beter voor ons allemaal, je eigen tuin en huis wordt er ook mooier en leuker van.

Klik hier voor meer info: www.welkombijkant.nl

De Stichting Natuur- en Milieugroep Vught (NMV

De Stichting Natuur- en Milieugroep Vught (NMV

De Stichting Natuur- en Milieugroep Vught (NMV) is opgericht op 1 april 1990 en heeft tot doel de belangen van natuur, landschap en milieu te behartigen in Vught en omstreken. De activiteiten van de Natuur- en Milieugroep Vught worden verricht door een aantal werkgroepen. Dat varieert van het repaircafe tot beleid en de bomenwerkgroep.

Klik hier voor meer info: Natuurlijk Vught – Natuur- en Milieugroep Vught