Isolatie- en glasactie Vught: inschrijven kan nog tot 31 juli 2023

Datum | 11 juli 2023

De Gemeente Vught organiseerde in samenwerking met het Regionaal Energieloket een informatieavond over De Isolatie- en Glasactie Vught op 22 juni. Meer weten over de actie?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Met goede isolatie hoeft u minder te stoken om uw woning warm te houden. Zo bespaart u op uw energierekening, u woont prettiger en u draagt bij aan een beter klimaat. Om het isoleren makkelijk en aantrekkelijk voor u te maken organiseerde  gemeente Vught samen met het Regionaal Energieloket een online informatie avond op 22 juni. Op deze avond informeerden zij de deelnemers over de isolatie- en glasactie, subsidies en leningen die u hiervoor kunt aanvragen. Indien u hier niet bij aanwezig kon zijn, kunt u de informatie terugkijken en lezen via: www.brabantwoontslim.nl/vught onder Isolatie en glasactie Vught

Inschrijven voor deze actie kan nog tot 31 juli 2023. 

Vragen

Hebt u nog vragen over de isolatie en glasactie? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.