Fietstocht Zonnemaatje Duinboeren

project zonnemaatje

Datum | 12 september 2023

Inmiddels zijn alle drie de zonnedaken opgeleverd en productief! Tot nu toe (10-9) hebben we al 31.000kWh opgewekt. Deze opwek zal de komende tijd hard toe gaan nemen want de laatste twee installaties zijn pas enkele dagen actief en de komende tijd lijkt het zonnig te blijven.

Graag nodigen we je uit om op zaterdag 16 september tijdens Open Energiedag de locaties te bezoeken. Daarvoor hebben we een fietstocht uitgezet. Op 2 van de 3 locaties is een deel van het bestuur van Zonnemaatje Duinboeren aanwezig en ook zal er iets te eten en te drinken zijn, we maken er een feestje van! De locatie in Haaren zullen we niet bezoeken omdat daar de zonnepanelen niet te zien zijn vanaf de locatie zelf, dus daarvoor hebben we een punt aangegeven vanaf waar je de panelen op afstand kunt zien liggen.
Het belooft mooi weer te worden dus we vragen je om op de fiets te komen, wel zo gezellig en duurzaam. Met de auto mag natuurlijk ook maar als iedereen dit doet wordt het lastig met parkeren. Het bestuur zal zelf niet meefietsen omdat we de tijd willen hebben om iedereen te spreken en de locaties weer netjes achter te laten. Wij zullen ons vervoeren per (elektrische) auto.

Het bestuur en de versnaperingen staan op de volgende tijdstippen voor jullie klaar:

  • 14:30 – 15:00 bij Duinboer 1 (Molenstraat 26, Helvoirt)
  • 15:30 – 16:00 bij Duinboer 2 (Moleneind 29, Loon op Zand)
  • 16:30 – 17:00 wederom bij Duinboer 1 (Molenstraat 26, Helvoirt)

Je kunt dus zelf beslissen op welke locatie je de route wilt starten.

Meld je aan via dit formulier zodat we weten hoeveel hapjes en drankjes we in moeten kopen.