Korting op adviesgesprek

Ieder huis is uniek en ieder huishouden heeft weer andere wensen. Waar begin je met het verduurzamen van je eigen woning? Met een energieadvies krijg je een duidelijk beeld van je woning, de mogelijkheden die je hebt om te verduurzamen en een helder stappenplan hoe dit doel te bereiken. Normaal kost een dergelijk advies €250,- maar via VET betaal je slechts €85,-*. Zodra je hebt aangemeld nemen we contact met je op voor een telefonische intake om te bepalen of een energieadvies voldoende meerwaarde heeft.

*Zolang de voorraad strekt, anders wordt je geplaatst op een interesselijst en nemen we contact op zodra we de korting weer aan kunnen bieden

De adviesgesprekken zijn populair! Dat is fantastisch maar daardoor is er op dit moment geen budget meer om de korting te kunnen geven. We zetten je graag op de interesselijst en informeren je zodra er weer budget is.

Wil je snel een advies en is het geen probleem het volle bedrag van €250,- te betalen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen en we brengen je direct in contact met de adviseur.

Zelf aan de slag? Ja, ik wil graag een....