Eerste Energiecafé

Op 28 februari a.s. van 15 tot 17 uur houdt VET-Vught het eerste Energiecafé in De Rode Rik aan de Van Sonstraat 51.
Graag nodigen wij alle leden en overige belangstellenden van harte uit om deel te nemen. Het Energiecafé is interessant voor iedereen die belangstelling heeft in:
  • energie besparen,
  • duurzaam (ver-)bouwen en
  • duurzame energie opwekken.

Het wordt een interactieve en informatieve bijeenkomst met veel aandacht voor de projecten waar VET-Vught nu mee bezig is. Zo kunt u verschillende tafels bezoeken waar de projecten worden toegelicht door vrijwilligers van VET-Vught. Uiteraard zijn we ook zeer geïnteresseerd in uw mening en ervaring en wellicht wilt u aan een van onze projecten meewerken.

Momenteel hebben we twee projecten over zonne-energie.
  1. Het PV-privé project, gericht op het gezamenlijk inkopen van zonnepanelen en het dakdelen project, gericht op het gezamenlijk plaatsen van zonnepanelen op het dak van een ander.
  2. Ook hebben we een aantal projecten gericht op duurzaam (ver)bouwen zoals het voorbeeldproject energie neutrale koopwoningen in de Esschestraat en een voorbeeldwoning energieneutraal verbouwen.

En wellicht heeft u al eerder gelezen over het Buurkracht initiatief in Klein-Brabant met als doel om samen energie te besparen.
Tot slot willen we ook graag toelichting geven over de VET Energiewinkel. Kortom, we zitten niet stil. Ben u nieuwsgierig geworden? Mooi! We hopen dan ook dat u in grote getalen naar deze algemene bijeenkomst komt. Want, energie besparen doe je niet alleen, dat doe je samen!

Heeft u interesse lid te worden van VET-Vught dan kunt u zich aanmelden via de website www.vet-vught.nl. U kunt zich ook aanmelden tijdens het Energiecafé.
De contributie bedraagt € 10 per jaar.
We zien u  graag op 28 februari 2015 a.s. in De Rode Rik!

1 reactie op “Eerste Energiecafé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.