Bijeenkomst Buurkracht Klein Brabant

Op donderdag 29 januari organiseert Buurkracht Klein Brabant een bijeenkomst vanaf 20.00 uur in De Rode Rik. Doel van de bijeenkomst is om de bewoners van Klein Brabant inzicht te geven in maatregelen die genomen kunnen worden om energie te besparen.

Bewoners van de wijk Klein Brabant zijn hierover inmiddels geïnformeerd door een huis-aan-huis flyer, billboards in de wijk en een banner aan het begin van de wijk.

DSCN1313 DSCN1319

 

 

 

 

 

Naast uitleg door de Buurkracht team leden Lex van Rheenen en Rob Borgsteijn over doel en aanpak van Buurkracht, geeft Jos Derks van Enexis een toelichting op het nut, de werking van de slimme meter en de gegevens die de meter voor de bewoner oplevert.
Afsluitend geeft een isolatie bedrijf voorbeelden ter besparing van energie. Deze voorbeelden worden gegeven nu er een schouwing heeft plaats gevonden bij een selectie van de 42 woningen die reeds meedoen met Buurkracht.

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via deze link.

Plaats:   De Rode Rik, van Sonstraat 49
Datum:  donderdag 29 januari 2015
Tijd:        20:00 uur – 21:30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.