VET-Vught werkt aan haar vorm

Vet-Vught is het burgerinitiatief dat Vughtenaren wil helpen bij energiebesparing en bij het opwekken van energie. Sinds de startbijeenkomst in november jl. zijn er meer dan 40 vrijwilligers aan de slag om hiervoor plannen te maken. Ook wordt er een plan gemaakt hoe we dit samen organiseren en communiceren. De afgelopen weken heeft iedere werkgroep zich voorbereid op wat men denkt dat goed is voor Vught, voor VET en voor de toekomstige leden van VET.

Op 22 januari a.s. is de VET-bijeenkomst van de werkgroepen samen, waar de plannen voor 2014 worden gedeeld. Dit vindt plaats in zaal Schoonveld, van de Pollstraat 5 in Vught. De ontvangst is om 19.30 uur en rond 22.00 is de bijeenkomst afgelopen.

Heb je interesse in wat we doen en nog mooier, wil je meedoen?
Je bent van harte welkom op 22 januari, meld even je komst via info@vet-vught.nl
Meer informatie vind je op www.vet-vught.nl, daar kan je je ook aanmelden om nieuws over ons te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.