Aankondiging startbijeenkomst

Vught 10 oktober

Beste mensen,

Dank voor uw interesse in en enthousiasme voor ons initiatief VET-Vught. U hoort daarmee in de voorhoede van een nieuwe ontwikkeling in Vught. Wij hebben met zo’n 80 Vughtenaren gesproken op de 3 bijeenkomsten in Vught en Cromvoirt en op andere wijze. Conclusie: VET-Vught gaat door!

Op woensdagavond 13 november a.s. is de startbijeenkomst. "DanZaal Schoonveld, Pollstraat 5 in Vught. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur.
Het programma van deze avond staat onder deze link: Tekst uitnodiging 13 november Als u zich heeft aangemeld, krijgt u ook een persoonlijke uitnodiging per mail. Als zich niet heeft aangemeld voor 13 november, dan kan u dat nu doen door deze pdf aanmeldformulier VET-Vught  in te vullen en op te sturen naar  info@vet-vught.nl. Dan gaan we samen met u aan de slag om VET-Vught inhoud en vorm te geven. Het merendeel van u heeft zich daarvoor aangemeld.
De locatie is Zaal Schoonveld, Pollstraat 5 in Vught. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Het programma van deze avond staat onder deze link: Tekst uitnodiging 13 november Als u zich heeft aangemeld, krijgt u ook een persoonlijke uitnodiging per mail. Als zich niet heeft aangemeld voor 13 november, dan kan u dat nu doen door deze pdf aanmeldformulier VET-Vught  in te vullen en op te sturen naar  info@vet-vught.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.