OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING VOOR ZONNEMAATJE!

Er is overweldigend veel belangstelling voor het project Zonnemaatje. Bijna 150 huishoudens hebben zich inmiddels al aangemeld voor duurzame energie van de zonnepanelen bij de RWZI in Haaren. Op 12 februari bereikten we de mijlpaal van 2.000 gereserveerde certificaten. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Voorinschrijvingen na 12 februari:

Inmiddels hebben we zoveel aanmeldingen, dat we bij voorinschrijvingen die we na 12 februari ontvangen niet meer kunnen garanderen dat je daadwerkelijk kunt meedoen aan dit Zonnemaatje-project. We noteren graag je gegevens op onze reservelijst. Mochten er reserveringen komen te vervallen, dan laten we je dat meteen weten. Een eerdere datum van voorinschrijving geeft recht op voorrang bij de definitieve inschrijving voor certificaten.

Natuurlijk zijn wij inmiddels druk op zoek naar andere locaties waar we zonnepanelen kunnen plaatsen. We hopen op korte termijn nieuwe Zonnemaatje-projecten in deze regio aan te kunnen bieden. In dat geval krijgt iedereen op de reservelijst als eerste de mogelijkheid om te reserveren (*).

Aanmelden:

Je kunt je nu aanmelden voor onze reservelijst op www.zonnemaatje.nl. Met de aanmelding ga je geen verplichting aan, maar je kunt er ook geen rechten aan ontlenen. We houden je tussentijds op de hoogte.

(*) De mogelijkheid tot reserveren voor nieuwe Zonnemaatje-projecten is afhankelijk van het postcodegebied waar de betreffende zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Meer informatie over postcoderoosprojecten – zoals Zonnemaatje – kan je vinden op www.hieropgewekt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.