Led verlichting sportpark Bergenshuizen

De gemeente Vught heeft VET-Vught gevraagd te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op de daken van de sportverenigingen op sportpark Bergenshuizen. We hebben geconcludeerd dat de verenigingen op dit moment meer verbruiken dan ze op kunnen wekken op hun daken. Eerst besparen dus. Daarom is er een werkgroep LED gestart waarin de drie ‘grootverbruikers’, Reaal, de Zwaluw en MOP Hockey samenwerken om energie te besparen door LED toe te passen. VET-Vught helpt ze om de plannen daarvoor verder te brengen. We verwachten dat deze verenigingen 60% op hun elektriciteit voor verlichting kunnen besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.