Brabant Woont Slim

Diverse gemeenten, bedrijven en particuliere organisaties zoals VET-Vught werken aan een platform waar huiseigenaren uit de regio terecht kunnen wanneer ze hun woning willen verduurzamen.
Via een bijbehorende website kan men informatie vinden over de verschillende vormen van isolatie en energie-opwekking, over bedrijven die de benodigde werkzaamheden uit kunnen voeren en over de vraag in hoeverre die zaken door de gemeente gesubsidiëerd worden.

Het platform is dus een samenwerkingsverband met het doel om duurzaamheids- initiatieven te bevorderen. De verschillende organisaties werken daarmee gezamenlijk aan hetzelfde belang, namelijk het stimuleren van eigenaren om maatregelen te nemen om hun woning te isoleren danwel eigen energie op te wekken door zonnepanelen aan te schaffen.

VET-Vught neemt actief deel aan de ontwikkeling van het platform in de overtuiging dat samenwerking cruciaal is bij de verduurzaming van woningen. De verwachting is dat er in maart een samenwerkings-overeenkomst wordt getekend waarna het digitale platform van start kan gaan. Wij houden u op de hoogte.

Nieuwsgierig geworden?
Raadpleeg dan deze site voor informatie: www.brabantwoontslim.nl

1 reactie op “Brabant Woont Slim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.