Training tot energie-coach

Graag informeer ik je over de training tot energie coach. Misschien is het iets voor jou?

Tijdens de training leer je een aantal nuttige vaardigheden waarmee je als energie-coach andere mensen kunt adviseren hoe ze hun woning kunnen verduurzamen. Hier kun je lezen gaat het over het voeren van een adviesgesprek, maar ook over techniek.

Er is tijdens de trainingen voldoende ruimte voor vragen en eigen inbreng. Indien je daar aan wilt deelnemen kun je je opgeven bij info@brabantwoontslim.nl. Stuur mij (arnovanderlaan@vet-vught.nl) a.u.b. een cc. dan weet ik wie zich aangemeld heeft.

Deelname is gratis. Data staan vermeld. In verband met een beperkt aantal plaatsen verzoek ik je om je vóór 1 augustus op te geven. Als er veel aanmeldingen zijn kan het zijn dat niet iedereen kan deelnemen of dat er andere data komen, dat hoor je dan nog.

Met vriendelijke groet,

Arno van der Laan
Bestuurslid VET-Vught

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.