Energieloket De Meijerij geopend

Opening Energieloket wethouder PenningsOp een zonnige en warme zaterdagmiddag, zo’n dag waarop je zonnepanelen het maximale rendement leveren, werd door wethouder Peter Pennings de symbolische opening van het Energieloket de Meierij verricht. De openingsceremonie werd ingeluid door de heer Ton van de Vossen, voorzitter van energiecoöperatie VET-Vught waarna de heer Pennings het woord kreeg.
Deze memoreerde kort de oprichting van VET-Vught, dat aan de basis ligt van het Energieloket en complimenteerde de VET met de tot nu toe behaalde resultaten.
De heer Pennings sprak de hoop uit dat het energieloket een plek wordt waar iedere inwoner van Vught informatie en advies kan halen om zijn woning te isoleren. Hij prees de samenwerking tussen de bedrijven en VET-Vught; juist de koppeling met Vughtse bedrijven maakt dat iedere inwoner van Vught (en omgeving) ook direct aan de slag kan gaan.

Ondanks het mooie weer waren er voldoende belangstellenden om hem met een luid applaus te bedanken.
Tijdens de daaropvolgende borrel, de timing was perfect, werd eenieder getrakteerd op een heerlijk frisse Prosecco waarmee een toast werd uitgebracht op het Energieloket. De belangstellenden grepen hun kans en lieten zich informeren over de mogelijkheden voor zonnepanelen en isolatie en dat is dan ook het doel van het Energieloket. Door de verschillende organisatoren werd de hoop uitgesproken dat een steeds groter aantal mensen de weg naar het Energieloket aan de Baarzenstraat 11 of naar de website www.energieloketdemeierij.nl zal weten te vinden.

1 reactie op “Energieloket De Meijerij geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.