Opening Energieloket De Meierij

334771Het onlangs opgerichte Energieloket De Meierij en de Vughtse Energie coöperatie VET-Vught streven hetzelfde doel na. Duurzaamheid en energiebesparing. Het lidmaatschap van VET-Vught kost normaal 10 euro. Zaterdag krijgt u dat cadeau als u zich vrijblijvend aanmeldt bij het Energieloket de Meierij. U profiteert dan van de acties van VET-Vught en van het energieloket.

Bron: Het Klaverblad (Maarten Kroese)

Energie besparen is geld verdienen
Het doel van het energieloket is om het voor bewoners van Vught makkelijker te maken om energie te besparen. U kunt natuurlijk zelf energie besparen door uw gedrag aan te passen. Apparaten niet op ‘stand by’ laten staan, wat korter douchen, maar dat doet u misschien al. Om de volgende stap te zetten is wat meer nodig. Daar kan het Energieloket De Meierij u bij helpen. Op basis van een energiescan van uw woning of bedrijf kan bepaald worden welke energiebesparende maatregelen u het best kunt nemen en wat dat gaat kosten.
Tevens wordt u voorgerekend vanaf welke datum u gaat verdienen op uw investering. Gevelisolatie, isolatieglas, zonnepanelen. Het kost eerst geld, maar levert daarna winst op. Zo bent u niet alleen trendy bezig met duurzaamheid, maar wordt uw portemonnee er ook beter van.

Voordelig
Het initiatief voor Energieloket De Meierij is uitgegaan van de ondernemers Norbert van Wijk en Peter van den Heuvel. Zij benaderden duurzame ondernemers in Vught om partner te worden. Een initiatief dat enthousiast werd ontvangen. De partners zijn al werkzaam in de energiebesparende sector. Door deze samenwerking beschikken ze voortaan over een gezamenlijk aanspreekpunt en kunnen ze door gemeenschappelijke inkoop voordeliger inkopen. Als klant kunt u daar weer van profiteren. De Meierij stuurt opdrachten door naar de partner. Die bieden u een vrijblijvende offerte aan. U bepaalt natuurlijk zelf of u wilt investeren.

Vught Energieonafhankelijk
Vet-Vught en Energieloket De Meierij werken zo samen aan de doelstelling: Vught Energieonafhankelijk. Ga zaterdag 11 juli even langs en maak kennis met het energieloket. U bent welkom vanaf 13.00 uur, de officiële opening is om 15.00 uur. Elke bezoeker die zich meldt krijgt een attentie waarmee thuis direct energie bespaart kan worden. Gewoon aanmelden dus.

Kijk voor meer informatie op energieloketdemeierij.nl of download hier de folder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.