Samen werken aan lokale duurzame energie?

Bron: www.hieropgewekt.nl

Kom naar het Evenement HIER opgewekt 2015!
Op vrijdag 20 november vindt voor de vierde keer het Evenement HIER opgewekt plaats. Dan komen initiatieven, VvE’s, gemeenten, corporaties, provincies en serviceverleners weer bij elkaar om elkaar te ontmoeten en ervaringen en kennis te delen. Met 900 bezoekers is het Evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. De voorgaande edities van het Evenement HIER opgewekt waren een enorm succes!


PROGRAMMA
Tussen het eerste idee voor een lokaal initiatief en een goede draaiende, formele organisatie zitten vele fasen en facetten, met bijbehorende vragen, kansen en knelpunten. We bieden een boeiend programma dat zich zal richten op de drie cruciale vraagstukken van lokale initiatieven, namelijk:

1. Hoe organiseren we lokale betrokkenheid en verbinden we ons met medebewoners?
2. Hoe realiseren we een project en maken we van ons initiatief een financieel sterke, sociale onderneming?
3. Hoe werken we samen met gemeenten, netbedrijven en andere partners? 

Deelfacetten van deze vragen komen terug in circa 35 deelsessies, waaruit deelnemers in verschillende rondes gedurende de dag een sessie kiezen, passend bij hun kennisbehoefte. Voorafgaand aan de sessies begint de dag begint met een korte plenaire sessie met inspirerende keynote-speakers. Door de hele dag heen is er gelegenheid tot speeddaten, kennismaking met elkaar én met partners en sponsoren. Vanzelfsprekend sluiten we het evenement af met een netwerkborrel, die in de afgelopen jaren druk werd bezocht.

AANMELDEN
Lokale duurzame energie initiatieven hebben een streepje voor in de aanmeldprocedure. Tot 14 september 2015 hebben zij voorrang. Geen lokaal duurzaam energie initiatief? Meld je dan nu ook alvast aan voor het Evenement HIER opgewektNa 14 september laten we je weten of je inschrijving definitief is.

 

Datum:  Vrijdag 20 november 2015
Tijd: 09.00 – 18.00 uur (onder voorbehoud)
Plaats: De Fokker Terminal, Den Haag (er rijden shuttlebussen van Den Haag CS naar de locatie)
Kosten: € 45,00 incl. BTW (inclusief lunch en netwerkborrel)

 

Meer informatie: www.evenementhieropgewekt.nlVoor vragen over de registratie kun je contact opnemen met de organisatie via info@evenementhieropgewekt.nl of 030 275 96 23.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.