Categoriearchief: Zonnemaatje

GESLAAGDE AVOND IN CROMVOIRT

Ook in Cromvoirt hadden we 18 februari een mooie bijeenkomst met geïnteresseerden van zonnemaatje. Er waren weer verschillende vragen waarvan we er enkele aan de lijst hebben toegevoegd omdat ze nieuw waren. We konden melden dat we al meer dan 2100 voorinschrijvingen hadden. Die avond kregen we er nog een paar bij! We houden alle voorinschrijvers op de hoogte met nieuwsbrieven tot we definitieve aanbiedingen kunnen doen.

OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING VOOR ZONNEMAATJE!

Er is overweldigend veel belangstelling voor het project Zonnemaatje. Bijna 150 huishoudens hebben zich inmiddels al aangemeld voor duurzame energie van de zonnepanelen bij de RWZI in Haaren. Op 12 februari bereikten we de mijlpaal van 2.000 gereserveerde certificaten. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Voorinschrijvingen na 12 februari:

Inmiddels hebben we zoveel aanmeldingen, dat we bij voorinschrijvingen die we na 12 februari ontvangen niet meer kunnen garanderen dat je daadwerkelijk kunt meedoen aan dit Zonnemaatje-project. We noteren graag je gegevens op onze reservelijst. Mochten er reserveringen komen te vervallen, dan laten we je dat meteen weten. Een eerdere datum van voorinschrijving geeft recht op voorrang bij de definitieve inschrijving voor certificaten.

Natuurlijk zijn wij inmiddels druk op zoek naar andere locaties waar we zonnepanelen kunnen plaatsen. We hopen op korte termijn nieuwe Zonnemaatje-projecten in deze regio aan te kunnen bieden. In dat geval krijgt iedereen op de reservelijst als eerste de mogelijkheid om te reserveren (*).

Aanmelden:

Je kunt je nu aanmelden voor onze reservelijst op www.zonnemaatje.nl. Met de aanmelding ga je geen verplichting aan, maar je kunt er ook geen rechten aan ontlenen. We houden je tussentijds op de hoogte.

(*) De mogelijkheid tot reserveren voor nieuwe Zonnemaatje-projecten is afhankelijk van het postcodegebied waar de betreffende zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Meer informatie over postcoderoosprojecten – zoals Zonnemaatje – kan je vinden op www.hieropgewekt.nl.

13 EN 18 FEBRUARI 2019: INFORMATIEAVOND ZONNEMAATJE

Op woensdag 13 februari en maandag 18 februari organiseren we, in samenwerking met energiecoöperatie DEH, een informatieavond over het postcoderoosproject Zonnemaatje: “zonnepanelen zonder gedoe”. Je krijgt informatie en we beantwoorden vragen.

Aanvang: 20.00 uur.

Locatie 13 februari: Gemeentekantoor Vught, Secr. van Rooijstraat 1, 5261 EP Vught.

Locatie 18 februari: the Battle Axe, St.-Lambertusstraat 60, 5266 AG Cromvoirt.

UPDATE 12 februari:
Er is overweldigend veel belangstelling voor het project Zonnemaatje. Bijna 150 huishoudens hebben zich inmiddels al aangemeld voor duurzame energie van de zonnepanelen bij de RWZI in Haaren. Op 12 februari bereikten we de mijlpaal van 2.000 gereserveerde certificaten. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Inmiddels hebben we zoveel aanmeldingen, dat we bij voorinschrijvingen die we na 12 februari ontvangen niet meer kunnen garanderen dat je daadwerkelijk kunt meedoen aan dit Zonnemaatje-project. Lees hier meer over op onze pagina over Zonnemaatje.

WORD ZONNEMAATJE

In samenwerking met Duurzame Energie Haaren (DEH), onze buren, starten we met de voorinschrijving van een postcodeproject waarbij mensen uit de (o.a.) postcodes 5261, 5262, 5263 (Vught), 5266 (Cromvoirt ) 5296 (Esch) zonnepanelen kunnen kopen. Kijk voor meer informatie op de pagina “Zonnemaatje?”.