Categorie archief: Energieloket

Training tot energie-coach

Graag informeer ik je over de training tot energie coach. Misschien is het iets voor jou?

Tijdens de training leer je een aantal nuttige vaardigheden waarmee je als energie-coach andere mensen kunt adviseren hoe ze hun woning kunnen verduurzamen. Hier kun je lezen gaat het over het voeren van een adviesgesprek, maar ook over techniek.

Er is tijdens de trainingen voldoende ruimte voor vragen en eigen inbreng. Indien je daar aan wilt deelnemen kun je je opgeven bij info@brabantwoontslim.nl. Stuur mij (arnovanderlaan@vet-vught.nl) a.u.b. een cc. dan weet ik wie zich aangemeld heeft.

Deelname is gratis. Data staan vermeld. In verband met een beperkt aantal plaatsen verzoek ik je om je vóór 1 augustus op te geven. Als er veel aanmeldingen zijn kan het zijn dat niet iedereen kan deelnemen of dat er andere data komen, dat hoor je dan nog.

Met vriendelijke groet,

Arno van der Laan
Bestuurslid VET-Vught

Energieloket De Meijerij geopend

Opening Energieloket wethouder PenningsOp een zonnige en warme zaterdagmiddag, zo’n dag waarop je zonnepanelen het maximale rendement leveren, werd door wethouder Peter Pennings de symbolische opening van het Energieloket de Meierij verricht. De openingsceremonie werd ingeluid door de heer Ton van de Vossen, voorzitter van energiecoöperatie VET-Vught waarna de heer Pennings het woord kreeg.
Deze memoreerde kort de oprichting van VET-Vught, dat aan de basis ligt van het Energieloket en complimenteerde de VET met de tot nu toe behaalde resultaten.
De heer Pennings sprak de hoop uit dat het energieloket een plek wordt waar iedere inwoner van Vught informatie en advies kan halen om zijn woning te isoleren. Hij prees de samenwerking tussen de bedrijven en VET-Vught; juist de koppeling met Vughtse bedrijven maakt dat iedere inwoner van Vught (en omgeving) ook direct aan de slag kan gaan.

Lees verder Energieloket De Meijerij geopend

Opening Energieloket De Meierij

334771Het onlangs opgerichte Energieloket De Meierij en de Vughtse Energie coöperatie VET-Vught streven hetzelfde doel na. Duurzaamheid en energiebesparing. Het lidmaatschap van VET-Vught kost normaal 10 euro. Zaterdag krijgt u dat cadeau als u zich vrijblijvend aanmeldt bij het Energieloket de Meierij. U profiteert dan van de acties van VET-Vught en van het energieloket.

Bron: Het Klaverblad (Maarten Kroese)

Lees verder Opening Energieloket De Meierij